Precis som förr

Hej vänner!
I morse efter lämning på föris åkte jag in till Karlaplan för att ”vara först” på plats. Jag hade nämligen en påsk-äggs-lista att shoppa till och det kändes SÅ skönt att få handla i lugn och ro nästintill ensam. Jag älskar gallerian Fältöversten för det är ofta så lugnt där. Jag fick med mig det mesta, även lite pyssel till påsk och leksaker som jag ska fylla äggen med. Jag älskar påsken! Efter shoppingen var jag i ett så stort behov av att sitta. Jag hade nämligen bokat in en fika-dejt dagen till ära med en gammal vän från högstadiet i Arvika. Vi har inte setts på kanske 15 år så nu var det verkligen dags. Det var så fint att få se henne och hennes barn. Det kändes precis som förr. Jag fylldes verkligen med energi efter vår fika och jag bara längtar tills nästa gång vi får chansen att ses och umgås. Tiden går så oerhört fort och jag kan inte förstå att jag idag är 32 år gammal..

Jag tog en taxi hem efter en hel förmiddag på stan. Jag slängde mig på sängen direkt jag kom hem och sov tills nu, klockan 15. Jag var verkligen helt slut i både kropp och knopp. Nu ska familjen ha tisdagsmys med massa sushi och mys i soffan 🙂

Klär mig enbart i stretchiga och mjuka kläder nu. Inget annat går hehe Så glad över att det mesta är klart nu inför påsken 🙂   Jag måste visa!! Sötaste syskonmatchningen 🙂 Så glad att jag hittade pyjamaser till båda barnen. Dessa är från Lindex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *