Prova förlovningsringar hemma

Inlägget är i ett samarbete med VANBRUUN
Det är ingen självklarhet att prova förlovningsringar hemma, men via Vanbruun är det nu möjligt. Jag måste erkänna att detta är den smidigaste tjänsten någonsin. I detta inlägg ska jag berätta mer om Vanbruun och vad deras tjänst ”home try-on” innebär.

Prova förlovningsringar hemma

Att planera en förlovning eller ett giftemål ska handla om lycka, eufori och pirr. Man vill inte ha ont i magen och vara osäker på ringval innan man bestämmer sig för ”the one”. Vanbruun har verkligen tänkt på detta. För med deras nya tjänst ”home try-on” kan du nämligen låna hem upp till tre ringar så att du och din partner kan prova hemma i lugn och ro. Detta är ju fantastiskt på alla sätt och vis. Det kan vara svårt att veta vad man önskar för ring och det är svårt att bara se ringen på bilder. En förlovnings och vigselring ska ju förhoppningsvis vara för evigt och den vill man noggrant prova ut i lugn och ro. Håller ni inte med mig?

Låna hem ringar från Vanbruun – så går det till

Vanbruuns attrappringar som du kommer att kunna låna hem är helt identiska med hela deras sortiment. Det är ett fantastiskt tjänst när man ska gifta sig eller förlova sig. Jag tycker att det är superbra att man kan prova ringarna i lugn och ro hemma. Jag kan varmt rekommendera denna tjänst.

Läs mer om tjänsten HÄR

Prova ringen hemma innan du köper 

Så här går det till:

  1. Välj vilka ringar du vill låna hem. Du kan välja upp till tre designs från sortimentet. Ringarna kommer i silver och är i samma storlekar.
  2. Prova hemma i lugn och ro.
  3. När Vanbruun mottagit förfrågan om lånet skickas den snart till dig. Att låna ringar är gratis vid första tillfället, och kostar sedan 350 SEK för frakt.
  4. Du kommer kort efter beställningen ta emot ringarna som  levereras hem till din brevlåda
  5. Ringarna får lånas i 3 dagar

Jag är så tacksam för att denna tjänst finns. Jag och sambon är förlovade och givetvis kommer vår förlovningsring från Vanbruun. Nu ska vi bara hitta den perfekta vigselringen som passar till våra ringar. Vi har fått låna hem tre stycken ringar var och nu ska vi bara bestämma oss för vilken det blir <3 Alla är ju så fantastiskt vackra. Så smidigt att man kan känna efter och prova hemma.

Prova förlovningsringar hemma Prova förlovningsringar hemma Dessa två älskar jag! Ska fundera ett var eller två till innan vi bestämmer oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *