Rensardag!

Igår kväll kikade jag och Livia på tv4’s program ”sortera upp ditt liv”. Livia tycker att vi (eller jag då) är solklara medverkande i programmet med tanke på allt vi har. Jag är en smalare och det har jag alltid varit. Min största ”last” när det kommer till sparande är fina kartonger, boxar, lådor, påsar, papper, snören. Jag har en massa souvenirer från alla världen hörn som jag besökt. Jag samlar också på ljus, ljuslyktor, vaser, fina ramar, krukor och mycket annat. Jag förknippar saker med minnen och sedan älskar jag ju allt det gamla. Jag har tusentals saker ”från förr” som jag hittat på loppis. Det kan exempelvis vara gamla tidningar, almanackor, små askar och mycket annat. Jag fyller upp varenda vrå här hemma med prylar. Jag blir så trött på mig själv. Jag liksom avskyr att kasta och rensa. Men det finns ju samtidigt inget som är så skönt efteråt. Kläder kommer och går. Det är de enklaste att rensa här hemma. Men mina prylar håller jag kärt.

Hur som helst så har Livia sparkar mig i baken idag. Jag har RENSAT. Inte bara kläder utan saker också. Jag har lagt saker på sin plats. Gjort högar, lagt minnessaker där dem ska vara och lämnat till välgörenhet. Hela 3 säckar med kläder kommer Sellpy och hämtar i morgon. Jag har 2 stora säckar kvar i förrådet som jag ska rensa, men det tar vi en annan dag. Jag är väldigt nöjd med dagens insats.

Nu blir det lite eftermiddagsyoga här hemma. Eller försök till hehe! Jag har lite ont i kroppen efter allt rensande och konkande idag. Jag älskar detta set som kommer från Stronger. Jag har ett samarbete med dem på min instagram och med koden emmaj20 får ni 20% på allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.