Så får du bort tuffa fläckar i badrummet

Så får du bort tuffa fläckar i badrummet

Inlägget är i ett betalt samarbete med Västerbottenssåpa

Jag är ett stort fan av Västerbottenssåpa och deras fantastiska städprodukter. Dessa är så snälla mot miljön, men också väldigt effektiva mot tuffa fläckar. Häromveckan beställde jag deras kit ”tuffa fläckar” och jag hade höga förväntningar på det. I detta inlägg ska jag berätta mer om städning och ge er lite tips på badrumsstädning.

Innan vi börjar så vill jag ge er en rabattkod som ger er 20% rabatt på allt hos Västerbottenssåpa.
Kod: EMMAJ20 🙂
Här hittar du kitet tuffa fläckar <– klick

Så får du bort tuffa fläckar i badrummet

Att hålla badrummet rent och snyggt kan vara en utmaning, särskilt om det används flitigt och inte städas regelbundet. Men det finns några enkla steg som du kan ta för att göra städningen mer effektiv och göra badrummet till en ren och fräsch plats. Tuffa fläckar fäster sig snabbt och kan vara svåra att få bort i duschen, i hörn och på kakel. Så här städade jag badrummet tidigare idag:

  1. Börja med att ta bort allt från ytan för att göra städningen enklare och mer effektiv. Ta bort alla personliga föremål som tandborstar, tvålar och schampoflaskor och placera dem i en annan plats tillfälligt. Detta kommer att göra det lättare att rengöra ytan utan att störa eller flytta på saker och ting.
  2. Sänk temperaturen på vattnet Att sänka temperaturen på vattnet kan minska ångan och ångtrycket som kommer från det varma vattnet. Detta kan göra det enklare att rengöra kakelväggar, speglar och andra ytor som kan bli immaiga och smutsiga av ånga.
  3. Använd rätt rengöringsmedel. För att rengöra badrummet effektivt är det viktigt att använda rätt rengöringsmedel för olika ytor. Idag använde jag Västerbottenssåpa och deras ”allrengöring” i sprayflsaka. Den ingår i kitet ”Tuffa fläckar”
  4. Skrubba toaletten ordentligt Toaletten är en av de mest använda och smutsiga delarna av badrummet, så det är viktigt att skrubba den ordentligt. Använd en toaborste och spraya på lite västerbottenssåpa för att sedan skrubba insidan av toaletten och under toasitsen. Torka sedan av toasitsen och utsidan av toaletten med en trasa och rengöringsmedel.
  5. Rengör badrumsspegeln En smutsig spegel kan göra hela badrummet känna sig smutsigt och orent. Använd en glasrengöring och en ren trasa eller papper för att torka av spegeln och ta bort alla fläckar eller smuts. Torka av kanterna på spegeln också, eftersom de ofta glöms bort och kan bli smutsiga.
  6. Rengör duschen. Duschen kan vara en av de svåraste delarna av badrummet att rengöra, särskilt om det finns mycket kalk eller mögel. Använd en kraftfull borste, älskar den jag använde idag. Den ingår också i kitet hos Västerbottenssåpa. Jag sprayade på allrengöringen och lät det verka ett tag. Efter det började jag skrubba med borsten för att sedan skölja av. Vips så var det rent. På kaklet gjorde jag på samma sätt.

Det behöver inte vara tidskrävande eller jobbigt att städa badrummet. Kom bara ihåg att använda effektiva, men snälla produkter när du städar. Gör planeten och dig själv den tjänsten.

Så får du bort tuffa fläckar i badrummet Dessa produkter ingår i Västerbottenssåpas kit ”Tuffa Fläckar”

Så får du bort tuffa fläckar i badrummet Före och efter med endast ett varv!!

Så får du bort tuffa fläckar i badrummet Så får du bort tuffa fläckar i badrummet

Läs mer: så rengör du ugnen på bästa sätt 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.