Safekid omdöme

Safekid omdöme

– Reklam för Safekid –

Jag har fått äran att testa Safekid och deras fantastiska Gps klocka för barn. Jag vet att Leonard är lite för liten för denna typ av klocka just nu. Men snart kommer det en dag då denna kommer vara perfekt. Vi har testat klockan och jag tänkte ge er mitt omdöme om klockan här i bloggen. Men innan jag sätter igång tänkte jag berätta lite om klockan. Med min kod emma30 får ni hela 30% rabatt hos safekid!

Handla din Gps klocka här <– klick

Trygghet och Frihet med SafeKid GPS-klockor för Barn

När det handlar om våra älskade barn är deras säkerhet alltid högsta prioritet. I en värld som ständigt utvecklas och förändras, är det ingen överraskning att teknologi spelar en allt viktigare roll för att hålla våra små äventyrare säkra. En innovation som har blivit en riktig game changer för föräldrar är SafeKid GPS-klockor för barn. Dessa smarta enheter kombinerar säkerhet och frihet på ett sätt som tidigare var svårt att föreställa sig. Modellen jag valt heter Rocket 4G i färgen blå. Denna är utrustad med mobiltelefon, sms-funktion, videosamtal och mycket mer.

Safekid Gps klocka omdöme

Vi är så nöjda med klockan. Den sitter bra på handleden, den är fin och mycket enkel att använda. Nu har Leonard bara varit intill oss när vi testat den på honom. Men Livia testade att ha med sig den när hon var ifrån oss och den fungerar lika bra som utlovat. Detta är en produkt som kommer öka tryggheten hos mig. Jag är så glad över att vi kom över en Gps klocka från Safekid.

En nyckel till trygghet

SafeKid GPS-klockor är inte bara en teknisk leksak pryl utan ett kraftfullt verktyg som hjälper föräldrar att hålla koll på sina barns plats i realtid. Med hjälp klockan kan du enkelt spåra ditt barns rörelser och veta exakt var de befinner sig. Detta är särskilt användbart när barnen är ute och leker eller när de är på skolutflykt – du kan alltid ha en känsla av trygghet genom att ha full insyn i vart dem befinner sig.

Anpassningsbara funktioner

En av de fördelar som SafeKid GPS-klockor erbjuder är anpassningsbara funktioner beroende på ditt barns ålder och behov. För de yngre barnen kan du ställa in säkra zoner och få varningar om de lämnar det fördefinierade området. Så himla bra tycker vi mammor. För äldre barn kan funktioner som nödanrop vara värdefulla i situationer där de känner sig osäkra.

SafeKid GPS-klockor för barn är mer än bara tekniska prylar – de är verktyg som kan ge både föräldrar och barn en ökad känsla av trygghet och frihet. Genom att kombinera teknologi med föräldraskapets behov kan dessa klockor hjälpa till att skapa en balans mellan att utforska världen och samtidigt hålla våra små änglar säkra. Så varför inte utforska det växande utbudet av SafeKid GPS-klockor och se hur de kan passa in i din familjs livsstil?

Safekid omdöme Safekid omdöme Safekid omdömeHoppas ni gillade detta inlägg  ” Safekid omdöme ”

Läs mer: Axkid minikid 2 omdöme

En reaktion på ”Safekid omdöme

  1. Så bra grej, ha på typ djurparken eller tivoli eller resor, det där är ett måste när är sådana ytor. Det är ganska svårt komma ihåg vart mötesplats är om man tappar bort varandra tycker jag! Men det är bra skriva mobilnumret på armen på barnet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *