Självplock jordgubbar

Något jag aldrig tidigare gjort i vuxen ålder är självplockning av  jordgubbar. Igår lämnade vi herrgården för att ta oss vidare mot Uppsala och Ulvagubben. Det var Luana som kom på idén att vi borde åka dit när vi ändå var i närheten. Vi hoppade in i vår aimo och tog oss dit. Vi alla var sååå sugna på jordgubbar och taggade till tusen. Ulvagubben hade öppnat dagen innan så fälten kryllade ju av jordgubbar. Vi var nästintill ensamna på självplockningen och det var en himla mysig upplevelse. Vi plockade, åt och fotade. Jag åt säkert ett halvt kilo jorgubbar själv. Jag hade som mål att i alla fall lägga ner varannan gubbe i lådan haha. Jordgubbarna var så goda, söta, stora och så perfekta i mognaden. Gud så mysigt det var!

Om ni är sugna på jordgubbar och en mysig upplevelse är självplock att rekomendera. Sån rolig sommaraktivitet som passar alla 🙂 Nu ska ni få se några bilder från vår upplevelse.

Ja, men man kan ju inte låta bli att äta.
Tips. Bär INTE vita kläder och vita skor. Jag hade både och..Ett av alla tiotals tält.. <3Mmm Detta plockade vi ihop på nolltid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.