Resor

Sjöbaren i Haga, Göteborg

Hej raringar!
Nu ska ni få ett alldeles perfekt lunchtips av mig i härliga Göteborg. Jag älskar fisk, skaldjur och allt därtill som färskpotatis, goda såser med mera så denna restaurang satt så fint igår. Vi besökte restaurang Sjöbaren i finaste Haga. Menyn var fylld med allt som en fisk och skaldjursälskare vill ha. Både jag och L valde deras rökt/gravad lax med dillstuvad potatis och sallad. Rätten var magisk och helt klart den godaste dillstuvade potatisen jag någonsin ätit. Vi satt på deras mysiga innergård med tak. Himla mysigt när regnet smattrade på ovanför oss 🙂
Läs mer och boka bord på bästa Sjöbaren här (klick).
Ni hittar restaurangen på adress: Haga Nygata 25, 413 01 Göteborg
Tusen tusen tack för en fantastisk lunchupplevelse. Blir garanterat ett besök under min nästa vistelse här i Göteborg 🙂

Efter lunchen blev det kaffe och lite shopping i mysiga Haga. Ska jag någon gång under mitt liv flytta tillbaka ner hit så är det i Haga jag ska bo. Helt klart! Haga är enligt mig den mysigaste stadsdelen i hela Göteborg.

 

Min fina klänning med skärp hittar ni här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *