Snapshots från dagen

I morse kom min syster och hennes fru hem till oss. Väldigt spontant och härligt. Dem hade med sig underbart goda bagels, bullar och juice. Jag satte på kaffe och vips hade vi en brunch här hemma. Sån bra start på denna onsdagen. När dem ändå var här så passade vi på att ge dem en massa bebiskläder som Leonard vuxit ut för länge sedan. Eftersom dem också ska få barn så passade det så bra. Även vårt babyskydd fick följa med dem hem. Efter frukosten tog jag en taxi till Stureplan där jag mötte upp Patricia. Vi försökte hitta ett fika-ställe, men det är INTE lätt på Östermalm. Det finns bara ett par stycken annars är det restauranger. Tillslut kom vi på den briljanta idén att gåt ill favoritstället Hallwylska. Deras fika och Lunch är magisk. Dock har jag aldrig varit där under dem kalla månaderna så nu var hela stället inglasat med värme. Det var skönt. För idag har det varit minus två grader brr.

Vi har haft det väldigt mysigt idag. Både promenad, lite stros på stan och fika. Det bästa av allt. Nu är jag hemma hos mina älsklingar igen och ikväll blir det bara mys. Jag tänkte laga pizza <3

Vi gjorde ett försök att fika på Nobis, men det gick inte…

Fint trapphus var det i alla fall

Fika på Hallwylska

Sen gick vi till Louis Vuitton och kikade lite. Tanken var att jag skulle prova ett par skor på Chanel, men det var lång väntelista så vi hoppade det. Typiskt!

När jag stod och väntade på taxin hem blev jag överraskad med en tuplan av en främling. Det var fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.