En härlig långlunch

Idag har jag jobbat då Livia är mamma-ledig. Eller jobbat och jobbat. Jag har haft ett enda möte idag. Så skönt. Mötet var ett jättespännande möte tillsammans med en ny samarbetspartner. Jag är så glad över att vi hittat ett sätt att samarbeta på. Ni kommer få höra mer om detta framöver.

Efter mitt möte så traskade vi till tåget och åkte söderut till Telefonplan där vi mötte upp svärmor och Livias kusin med familj. Så mysigt! Vi åt en lång och härlig lunch på min svärfars restaurang. Laxen jag tog var underbart god. Jag älskar såna här trevlig och härliga långluncher mitt i veckan. Leonard sov sig igenom största delen av lunchen och det var fint att kunna äta i lugn och ro för en gångs skull. Det är så kul att se Leonard tillsammans med hans syssling Alba. Det är som att dem förstår varandra på något sätt, att dem ser att båda är små. Hur som helst är det väldigt gulligt.

Nu är vi hemma igen. Jag ska göra mig en stor kopp kaffe och fakturera några kunder. Sen tar jag ledigt för idag.
Hoppas ni haft en mysig dag.

Min storstadspojke. Tänk att du ska få växa upp här.

Men hur söta är dem inte?


Livia med söta Alba och dagens lunchLeonard håller alltid stadigt i hans majskrok haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.