Snuza Hero MD omdöme

Snuza Hero MD omdöme

Innan Bernard kom till världen valde vi att investera i ett så kallat andningslarm till bebis. Anledningen till köpet var att vi som föräldrar skulle få tryggare sömn, när bebis sover. Nyföddtiden hos bebisar är läskig tycker jag. Dem är ju så sköra och små. Jag hade en enorm rädsla för att Leonard skulle sluta att andas när han kom och jag vakade mycket över honom. I längden fungerar det inte, för sömn måste man ha. När Leonard var nyfödd visste jag inte om andningslarm och dess funktion. Men annat var det med Bernard. Vi gjorde många reaserch om just andningslarm och googlade ”vilket andningslarm är bäst”. Jag läste så mycket recensioner och omdömen innan vi bestämde oss. Vi la vantarna på Snuza Hero MD och i detta inlägg ska jag berätta vad vi tycker om produkten.

Köp Snuza Hero MD till bästa pris här <– klick (adlink)

Hur fungerar ett andningslarm till bebis

Först och främst vill jag kort berätta om hur ett andningslarm till bebis fungerar. Larmet vi köpt fästs enkelt på bebisens blöjkant. Själva andningslarmet varnar vid eventuella andningsuppehåll och / eller oregelbunden andning. Om det gått 15 sekunder utan att bebis andas vibrerar larmet för att få bebis att andas igen. Om bebis inte ger några andningsrörelser efter 20 sekunder startar larmet (det låter högt). Om bebis andas igen efter vibrationen går andningslarmet tillbaka till sitt ursprungliga läge, övervakningsläge. Larmet larmar om vibrationen används tre gånger.

Snuza Hero MD omdöme

Med sina små mått och lätta vikt så märks knappt larmet på bebisens blöja. Larmet är helt utan sladdar då det drivs av batterier. Vi är oerhört nöjda med larmet och det har verkligen fått oss att kunna slappna av när bebis sover. Larmet har vibrerat till en gång när Bernard hade oregelbunden andning. Jag blev livrädd såklart, men ändå positiv att det fungerar. Larmet är lätt att förstå sig på, att sätta på och att applicera på blöjan. Larmet är i storleken 65 x 45 millimeter, väger 31 gram. Snuza Hero MD är medicintekniskt certifierat!

 Snuza Hero MD omdöme Snuza Hero MD omdömeläs mer: Chimi eyewear rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *