Snygga yogakläder

Snygga yogakläder

Inlägget är i ett samarbete med bästa märket inom träninskläder, Stronger.

Nu är väl hösten här på rikrigt? Vi kan väl i alla fall konstatera att september är den första och bästa månaden på hösten. För mig betyder hösten nystart. Jag blir så peppad på att dra igång nya projekt, starta upp något och komma i gång med rutiner under denna årstid.  I och med hösten så kommer jag ta tag i gamla hälsosamma vanor som hemma-yoga. Finns ingen träningsmetod som jag älskar och som passar mig bättre än yoga. Yoga blir ännu roligare i fina kläder anpassade för yoga.

Snygga yogakläder

Med det sagt så måste jag få visa er mina nya favoriter när det kommer till fina kläder anpassade för yoga. Detta bruna fina och oerhört bekväma set finns på Stronger. Jag känner mig så rörlig och smidig i det. Det bästa av allt är att setet sitter på plats under hela yoga-timmen. Inget man tar för givet när man haft andra typer av kläder på sig haha.

Jag har en rabattkod att dela med mig av till er,  Med koden EMMAJ20 får ni 20% rabatt på hela Stronger – sortimentet (ordinarie pris).  I morse och många andra dagar så har jag passat på att ta en  timme för mig själv på mattan när Leonard sover. Detta är heligt för mig. Jag mår så mycket bättre både själsligt och fysiskt efter min yoga-timme. Har ni testat på yoga? Om ja, vad tycker ni? Visst är det en härlig känsla efteråt? Om ni inte testa på så är det ett tips.

Shoppa hos stronger här (klick)

Snygga yogakläderSå himla fint set till hösten. Älskar denna nätiga bruna nyans. Setet är seamless vilket gör det extra bekvämt. Jag kör storlek medium i både topp och byxa.

Snygga yogakläderHär får ni se två närbilder på toppen. Visst är den helt magisk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *