Kontorshotell på Östermalm

Hej hjärtan! Hur mår ni? Känner ni höstpepp, eller är ni mer åt det höstdeppiga hållet? Det är ju ingen hemlighet att jag älskar hösten. Så länge som hösten tillåter bara ben, uteserveringar, krispiga promenader och sol. Det är nu jag njuter som mest. Det är helt fantastiskt att promenera nu.

Igår tog jag en bolt taxi för att möta upp Jennie på lunch. Efter många om och med hamnade vi på älskade Nybrogatan 38. Jag brukar vara så nöjd med både maten och servicen där. Men igår var det något annat.. Jag tyckte servitören var både arrogant och snudd på otrevlig. Såna här småsaker gör att jag hellre går till något annat hak. Det är lätt att bli utbytt då konkurrensen är så hård på restauranger i Stockholm. Men men! Maten var i alla fall okej och efter lunchen traskade vi bara ett kvarter bort där det blev en take away latte på väg till ett kort möte på Helio Gt30. Nästa år börjar jag jobba heltid och jag är orimligt taggad (!!!). I och med denna start så har jag bestämt mig för att hitta ett kontor. Helst tillsammans med Jennie som jag driver (delvis) business tillsammans med. Nu är vi ute och letar ett lämpligt kontor för oss. Vi får se om det blir Helio GT30 eller inte. Även inom detta område finns det oerhört många val.

Innan jag och Jennie kramades hejdå så tog vi en promenad tillsammans. Vi cirkulerade kring Östermalms pampiga och lite mindre gator. Jag trivs ju som fisken i vattnet här. Det verkar som jag fått med mig Livia på tåget om att flytta tillbaka till Östermalm.

Lämnade hemmet barbent (såklart). Det var ju ändå 16 grader hehe.

Jag hann även ta mig en sväng in på Arkivet, butiken som jag älskar. Här kan man göra riktiga vintage-kap. Jag är på jakt efter en vintage Busnel bland annat. Denna gång hittade jag den inte.. Men jag håller hoppet uppe.

Mysig lunch med Jennie

Finns väl inget som slår en husman?

Såhär såh jag ut igår

På besök hos GT30 på Grev Turegatan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *