Sommarens första dag

Hej godingar!
Igår spenderade vi morgonen med att packa upp ALL shopping från vår roadtrip. Allt bara stod i påsar och jag klarade inte av att se det. Allt måste packas upp på en gång. Efter lite städ och plock här hemma tog vi oss till mitt älskade favorit café i skogarna på Östermalm. Jag pratar såklart om Café Harpaviljongen som ligger bakom sophiahemmet. Jag älskar denna plats. Så lummig, mysig och härlig på alla sätt. Vi mötte upp min mamma, min syster och hennes fru med hund. Här satt vi och fikade tills klockan var 17:30, dessa underbara sommarkvällar. Försvinn inte!

Vi gick en lång promenad till fikat innan vi kom fram, Leonard var så arg i vagnen, men tillslut somnade han och det var så underbart att få småprata med sin flickvän i lugn och ro på en promand. Det är verkligen inte ofta som det händer numer. Vi övar och övar med vagnen och vissa dagar går det inte alls. På hemvägen tog vi samma promenad tillbaka och då blev det sele!
På väghem hem hämtade jag upp sex paket!! Nej, men detta är galet. Jag behövde så mycket nytt både till mig och Leonard inför vår resa. Om tre veckor åker vi till Brasilien. Helt galet!

Nu vill jag visa så mycket fina bilder från gårdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *