Söndagsbio och restaurangbesök

Kära ni! Hoppas ni njutit av helgens sista dag. Tidigare i livet hade jag ”söndagsångest”, men nu är det snarare tvärt om. Jag känner mig taggad och exalterad över den nya veckan såhär på söndagskvällarna 🙂
På förmiddagen idag träffade vi upp Leonards fantastiska vän och hennes mamma (vår nyfunna, helt underbara vän) och gick på bio. Vi såg filmen ”Nya äventyr med Paw Patrol”. Vi har tidigare sett en Paw patrol film på bio innan och Leonard älskade den. Men just denna film som vi såg idag var mest hetsig och stressig. Jag kände mig inte alls tillfreds där i salongen, högt ljud och massa icketrevliga höga ljudeffekter. Men barnen verkade gilla den och det är ju huvudsaken. Efter både ”hot snacks” och popcorn var alla trots snackset hungriga så vi gick vidare till ”Brödernas” för maaaat. Alltså deras burgare, dessa smälter i munnen på en. Till min burgare valde jag ”dirty fries” och Leonard delade på en pizza med sin vän. Toppenmat! 🙂

Det har varit en superhärlig söndag med massa lek, bus och mys 🙂
Nu blir det söndagsserier, först ut är Robinson! Ha en fortsatt fin kväll nu underbara.

Så gulliga påväg till biografen

Dessa två godingar <3 . Leonard hade på sig sin nya ”Paw Patrol” tröja som han valde ut dagen till ära

Denna sockersöta prinsessa vill man äta upp <3 Mammas älskling och det viktigaste jag har <3 Ingen middag utan efterrätt  Restaurang nap  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *