Familjens senaste dagar

Hej älskade läsare!
Just i skrivandets stund halvligger jag på soffan och kikar på ”Fångarna på Fortet” detta om något ger min barndomsminnen. Jag kikade på detta varenda helg och jag minns hur rädd jag var för tigrarna och deltagarna skulle bli inlåsta i fångenskap..
Idag har vi varit några timmar nere i centrum för att köpa lite nya kläder till barnen och en ny cykelhjälm till Leonard då han fått en ny cykel. Jag har vänt upp och ned på allt här hemma och letat så efter hans nya hjälm som han tidigare fick, men den är spårlöst borta. Hur kan det bli så med saker ibland? Helt galet. Jag ogillar att köpa nytt när jag vet att vi har, men eftersom vi inte hittar den så var vi tvungna att köpa en ny då vi skulle inviga cykeln idag. Aldrig att jag skulle sätta han på en trehjuling utan hjälm..

I morgon ska vi iväg på en förmiddagsbio med vänner och det ser hela familjen fram emot. Jag ska berätta mer om filmen i morgon 🙂 Nu ska jag fortsätta kika på teve.
Ha en superfin kväll underbara!

Så här har våra senaste dagar sett ut:

Mys med älsklingen

en spontan lunch, indiskt är aldrig fel 🙂
Fick en sådan överraskning av Malaco och Masked singer häromdagen.

Gissa vem som blev överlycklig??

så mycket gott   Jag har också gjort min månads rensning här hemma och skickat till Sellpy. Brukar skicka cirka 4 påsar per månad. Toppen tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *