Stockholms bästa gravidfotograf

Hej bästa ni <3
Nu vill jag visa er några av de foton som den bästa gravidfotografen Gunilla Lingren tog på oss i Kungaträdgården:)
Vi är så så nöjda och jag måste säga att ALLA bilder blev helt magiskt vackra 🙂 Det var helt klart värt att gå upp i ottan och frysa i en timme för att sedan få detta ljuvliga resultat. Kungsträdgården just nu är fantastisk och som jag älskar körsbärsblommningen. Gunilla är en sån härlig fotograf och hon får den mest kameraovana och stela människan att slappna av, vilket uppskattades hos sambon hehe.

Jag tänkte faktiskt printa ut en av bilderna och sätta i en fin ram på väggen. Kan säkert bli fint i bebisens rum 🙂
Ta kontakt med Gunnila om ni vill ha lika fina bilder som vi fick. Hon heter @sugarlightphotographyse på Instagram

Visst blev bilderna fina? 🙂

Min absoluta favoritbild <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.