Gravidfotografering på slottet

För ett par veckor sedan hade jag och Livia äran att få träffa Letícia för första gången. Vi fick kontakt via Instagram och efter ett kort videosamtal klickade vi direkt 🙂 Under samtalet planerade vi in en fotografering som skulle ske på mitt favoritslott här i Stockholm. Ni som känner mig vet ju att det är Rosendals slott på Djurgården som är det vackraste slottet jag sett. Givetvis skulle vår fotografering ske där.

Gravidfotografering på Rosendals slott

En lördag för två veckor sedan möttes vi upp på Djurgården och utanför slottet. Klockan hade slagit 06 när vi startade 🙂 Letícia hade ordnat och fixat med allt. Fantastiska klänningar, accessoarer och poser som skulle bli så fina. Vi hade en riktigt fin upplevelse. Både jag och Livia kände oss så bekväma med henne. Letícia är en fantastisk fotograf, men också en otroligt fin och trevlig person. Det kändes som vi hade känt varandra i evigheter när vi sågs för första gången haha.
Nä Livia inte var med på fotona så fick hon assistera Letícia. Vi hade ”flygande” tyger med i bilderna och dem behövde kastas rätt i vinden. Effekten av detta blev verkligen häftigt.

Trots att klockan bara var 06 när vi startade skrattade vi och hade det så roligt. Timmarna bara flög förbi och helt plötsligt hade vi fotats i tre olika outfits vid tre olika platser. Magisk morgon 🙂

Är ni ute efter fantastiska bilder så bör ni ta kontakt med Letícia 🙂 Hon fotar gravidbilder, bröllop, familjefoton och mycket mer. Ni kan besöka hennes hemsida här (klick) och Instagram här (klick) 

Nu ska jag visa er några ”Behind the scenes” från fotograferingen. Givetvis ska ni också få se det färdiga resultatet som är magiskt. Vi är så nöjda 🙂

Hon skapade denna klänning för mig <3 Sååå talangfull

Här står jag naken en lördagmorgon på Djurgården hehe.
Jag är så spänd på att visa er resultatet.

En reaktion på ”Gravidfotografering på slottet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.