Tänk att en så liten skillnad kan göra så mycket

Tänk att en så liten skillnad kan göra så mycket.
När jag och sambon flyttade in i vår tre för snart ett år sedan så var det inte så mycket som vi ville ändra är hemma. Allt var så fint, renoverat och så som vi ville ha det. Vi båda var så glada över att få flytta till en sån stor lägenhet i och med att vi då väntade lilla bebisen.

Det enda som vi egentligen ville ändra lite på var några bänkar i köket och kökshandtagen köket. Att ändra små saker i ett hem kan ge en sån otroligt förändring och lyfta hela rummet. Med så enkla medel kan man få ett hem så lyxigt och mer personligt. Handtagen som fanns på luckorna innan vi flyttade in var inte alls fina ut och de passade inte köket. Jag tror till och med att dem var i plast. Hur som helst så kikade vi runt en hel del på nätet. Såklart hittade vi så fina knoppar till dörrarna och fastnade för ett par direkt. Vi skruvade enkelt bort dem i plast och satte dit våra nya fina knoppar. Det gick på några minuter och resultatet blev magiskt. Jag är inte alls händigt, men till och med jag klarade av detta. Utan problem. 

Vi valde några enkla knoppar i  silver och wow vad bra det blev. Det kan vara billigt med en ”enkel” renovering vetja 🙂 Spana efter inspiration online. Tips, tips tips! Man blir ju alltid lite mer sugen att förändra hemmet på våren. Eller så är det för mig i alla fall 🙂
Efter att knopparna i köket var klara blev vi ju såklart sugna på att byta fler handtag och knoppar i lägenheten. Vi köpte även knoppar till ett skåp i hallen och bytte handtag på vissa dörrar. Allt inhandlades såklart online. Smidigt och väldigt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.