Fransk frukost i Stockholm

Ännu en dag med snöstorm här i Stockholm! Jag kan inget annat än att skratta. Jag känner mig lite snuvad på våren om jag ska vara ärlig. I morse tog jag en taxi till Sibyllegatan där jag mötte upp Patricia för frukost. Vi gick till bageriet kallat ”det stora bageriet” och detta ställe hittar ni snett bakom dramaten. Vi slogs av doften nybakat när vi öppnade dörren till bageriet. Finns väl inget som är så underbart som detta. Vi beställde en varsin fransk frukost. Var så sugen på en croissant så det fick det bli med tillhörande ost och marmelad. Så gott!

Efter frukosten gick vi till lite olika butiker och kikade. Vi hann även med att fota lite innehåll till våra sociala medier. Lite senare gick jag till Hedvig Eleonora kyrka för att hämta Leonards dopdroppe. Den var så fin! Denna kommer han ha med sig hela livet 🙂 Efter detta mötte jag upp Jennie för lunch.

Nu är jag precis hemkommen efter en HEL dag på stan Nu ska jag laga middag till familjen. Älskar livets kontraster.
Ta hand om er!
Kram

Så mycket gott här  Fina vänVi promenerade förbi ett ställe som vi ska lunch på en annan dag. Så taggad på denna restaurang.

Här inne gömmer sig Leonards dopdroppe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.