Tapo baby monitor

Tapo baby monitor

Inlägget innehåller en adlink

Jag har fått en hel del frågor om vilken typ av babymonitor eller övervakningskamera vi använder till Leonard. Jag är en otroligt orolig mamma, så vi hann prova ett par stycken innan Leonard kom. Att ha någon form av babymonitor med kamera sparar en så mycket oro, det tycker i alla fall vi. I detta inlägg vill jag rekommendera er den bästa babymonitor som är billig.

Tapo baby monitor

Den övervakningskamera som fungerar minst lika bra som en babymonitor kommer från märket Tapo. Denna kostar ynka 299 kr och fungerar så mycket bättre än en babymonitor för över 1000-lappen. Tapo kameran är smidig, lätt, enkel att använda och du ansluter den enkelt via wi-fi

KÖP TAPO HÄR (KLICK)

Hur fungerar Tapo övervakningskamera?

Installationen är enkel. Du laddar ner Tapo appen och skapar ett konto sedan kopplar du upp dig till ditt Wifi. Appen är gratis och finns tillgänglig för iOS- och Android-enheter. Via appen kan du få notifikationer om kameran upptäcker rörelser eller ljud. Jag älskar denna funktion. Det hjälper mig att upptäcka om Leonard skulle ha fått täcker över huvudet eller om han börjar vakna till. Med tvåvägsljudet kan du också kommunicera med familjemedlemmar eller prata med katten som jag gör haha.

Kameran har avancerad nattsyn som kan fotografera i mörker med upp till 10 m detekteringsområde. Med 1080p Full HD-bildkvalitet ser du allt som händer så man kan verkligen vara lugn, trots att bebis sover i ett bäckmörkt rum. Man kan både vrida kameran i olika riktningar samt tilta den upp och ned.

Tapo övervakningskamera omdöme

Nu har vi haft vår Tapo övervakningskamera monterad och uppe i över ett år och det innebär att jag är redo för en Tapo recension. Både jag och Livia är så nöjd med vår kamera. Den uppfyller alla krav vi har på hur en babyvakt bör vara. Jag älskar push-notiserna på telefonen vilket gör att jag känner mig tryggare.

Tapo baby monitor med kamera bäst i test

Jag vet att denna kamera som vi har har vunnit i massa tester. Dels för sitt fantastiska pris, men också för alla fanktioner. Denna kamera har funktioner som många ”riktiga” babymonitrar faktiskt saknar.

Tapo baby monitorSå här ser själva panelen ut i appenTapo baby monitorLeonard i bäckmörkt ljus

Tapo baby monitor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *