Ullriksdals slottscafé

Första dagen ute ut lägenheten efter en hemsk vecka, check. Antibiotikan börjar äntligen göra sitt. Jag märker en liten, liten förbättring och ingen är lyckligare än jag. Tänk att man vanligtvis har 1000 önskningar men när man hat ont och är sjuk har man bara en önskning. Att bli frisk. Jag uppskattade så mycket att få komma ut idag, se något annat, träffa min syster och att kunna leva på grann. Jag har fortfarande väldigt ont, men det går som sagt åt rätt håll.

Livia har varit iväg hela dagen så jag och Leonard har varit på eget håll. Min syster och hennes fru kom och hämtade upp oss under eftermiddagen för en liten utflykt. Vi åkte till fantastiska Ullriksdals slott i Solna. Denna slottsträdgård och omgivning är idyllisk och jag älskar området omkring. Jag vet att anexen till slotten är privatbostäder och dessa vill ju jag köpa när (om) dem blir lediga. Vilken dröm att bo på (intill) ett slott.
Alla var så hungriga när vi kom fram så vi styrde kosan direkt till det vackra slotts caféet där vi hittade plats för oss fem. Hunden, Jessica, Mari, jag och Leonard. Vi åt lite lunch och myste i skuggan. Jag åt en macka med skagenröra som var himmelskt god. Jag har inte kunnat äta på FLERA dagar så denna sena lunch var ljuvlig.

Efter fikan promenerade vi runt slottet och den vackra naturen.
Vilken dag! I morgon mår jag förhoppningsvis ännu bättre <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *