TBE vaccination och fika

Hej raringar och glad lördag <3
När vi vaknade i morse var vädret lika deppigt som resten av januari. På ett sätt kan det vara mysigt med regn, men nu har det varit så ihållande och jag är trött på det. Hellre en massa snö än regn. Vi hade en seg morgon här hemma med en massa mys innan vi startade dagen ihop. Vi bestämde oss lite spontant för att åka till vasastan och Vaccdindirekt för att ge Leonard vaccin. Denna gång var det dags för TBE vaccin, hans första dos. Det känns extra viktigt med just detta vaccin faktiskt. Hans andra dos ska tas om en månad och då är han skyddad för denna säsong. Känns så himla bra. Efter vaccinet gick vi och fikade, Leonard älskar fika lika mycket som jag gör. Han fick dela en bulle med mig idag 🙂 När vi ändå var i krokarna gick vi till Åhléns och handlade en MASSA fint till Leonard. Jag hade sån tur och hittade riktigt bra plagg i hans storlek. Vi fick bland annat med oss ett matchande set, en blus, och en topp hem. Riktigt nöjd 🙂 Helt plötsligt blev det tyst i vagnen och lillen hade somnat. Då gick mammorna vidare för att köpa helgblommor, två buketter blev det!

En riktigt mysig lördag har jag haft, hoppas ni också haft det <3

Innan vi gick ut idag öppnade vi en present som Leonard fått på posten  Så duktig på Vaccindirekt Obligatorisk fika efter vaccin  Denna blev en favorit på shoppingen idag. Tänkte att han skulle få ha den på alla hjärtans dag <3

En reaktion på ”TBE vaccination och fika

  1. Jag tog TEB i somras igen, stelkramphåller ju inte evigt heller. Har insett efter jag vaccinerar mig att det är klassfråga att ha råd ta alla dessa. Så bra välja en klinik och sedan köra allt på sammas så dom ger en råd om vad som behövs och när saker går ut osv. Pratade idag med dom jag går till Vaccindirekt att det ska komma en databas där alla vaccin skrivs in oavsett vart man går, märkligt det inte kunde kopplas till 117 mina sidor.

    Sen måste jag även säga att jag tycker fler borde ta navelsträngsblod som skydda sina barn och sin familj mot ev sjukdomar som kan komma med https://cellaviva.se/. Det är ingen garanti det finns hjälp vid sjukdom via statens baser eller världen, det är ju en typ av försäkring. Men visst det kostar men inte kul när man är 30 + och får reumatism mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *