Najell rabattkod

Najell rabattkod

Inlägget innehåller adlinks

I detta inlägg ska vi prata om det fantastiska varumärke som jag älskar. Najell är ett Svenskt företag med fantastiska produkter inom barn och baby. När Leonard kom var valet så enkelt och vi valde Najell över alla andra brands som finns. Favoriten bland alla produkter som finns är Najell Sleep carrier.

Najell rabattkod

Via denna länk får du Najell rabattkod <– klick

Ange dessa koder i kassan för 10%

Rabattkoderna aktiveras via länken ovan. 

Bärselar kod: BÄRA10
Najell åkpåsar kod: VARM10
Najell wrap: BÄRA10

Babynest med handtag

Jag tror att Najell är mest kända för deras fantastiska Babynest med handtag, Sleep Carrier. Denna underlättade vår vardag enormt. Du kan enkelt vara på språng  Babynest Sleep Carrier, utan att behöva oroa dig för att väcka bebisen. Med detta babynest och tack vare handtagen kan du enkelt flytta ditt sovande barn från barnvagnen till soffan, till exempel, utan att störa bebisens sömnen.
Babynestet kommer i olika färger och kan enkelt att tvätta.

Fördelar med Najell Sleep Carrier

  • Detta smarta babynest kan du snabbt och smidigt förvandla till en lekmatta, en bärsele och en mjuklift. Perfekt med en enda produkt som kan göra så mycket
  • Babynestet har handtag
  • Babynestet passar lätt till alla liggvagnar
  • Integrerad sele ingår
  • Går att tvätta

Vi har varit så nöjda med detta nest och idag använder vi den som en lekmatta i Leonards rum. Jag har gjort ett inlägg om bara denna fantastiska produkt. Ni kan läsa min Najell Recension: Najell sleepcarrier omdöme <– klick

Förutom denna fantastiska vara så kan du även köpa Handvärmare till barnvagnen, gravidkuddar, bärsele, inredning och en massa massa mer. Kika in hos Najell och inspireras av deras underbara varor.

Najell rabattkod Ser nu hur mysigt det är? Så himla smidigt med denna Sleep Carrier. Både Leonard och vi mammor älskade den när han var bebis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *