The Winery hotell Pool

Hej bästa läsare <3
Nu har jag och mitt hjärta snart spenderat ett dygn här på The Winery hotell i Solna. Vi har haft en sån fantastisk upplevelse. Det känns nästan som som att vi är utomlands och ännu mer specifikt i Italien. Jag älskar ju Italien och vill åka dit så snart det är grönt ljus. Hur som helst så kan jag varmt rekomendera er ett besök på The Winery.

Jag fick så mycket frågor om deras pool igår på min Instgram. Frågan de flesta undrade var om poolen är öppen året om och svaret är JA. Här kan du vinterbada alla kalla månader samt sola och bada under sommarens varma månader. Sån lyx! Vill man kan man åka hit för att gå på vinprovning eller äta i deras fantastiska restaurang. Deras pizza är en rekomendation.
Under gårdagen badade vi på takterassen, vi njöt av rummet och de sköna sängarna, vi jobbade lite och tittade på serier under kvällen. Staycation kan vara det bästa jag vet, speciellt när man hamnar på såna här fina och mysiga hotell. Grundarna till detta hotell har skapat det med själ, det känns så fort man kliver in genom dörrarna.

Jag längtar så till vårt nästa besök 🙂 Gå in och kika på deras hemsida för inspiration och bokning: www.thewineryhotel.se

Det ser varmare ut än vad det är. Luften var iskall och krispig. Men poolen var uppvärmd till dryga 30 grader. Det var fantastiskt skönt. Tänk att få sola här på sommaren och att få beställa drinkir i baren intill. Gud vad jag längtar!  Sen njöt vi av kaffe på rummet samtidigt som vi jobbade Lilla magen har bötjat synas ordentligt heheså vackra fönster här på hotellet Framåt kvällen beställde vi lite mat (med betoning på lite) HAHANu har jag nyligen vaknat och snart är det dags för frukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.