Bloggflöde

Tillbaka i Stockholm

Hej på er!
Som ni vet har jag och Maria gått skilda vägar och det har inneburit en hel del fix och såklart mycket annat som tagit min tid och tankar. Jag har inte haft ro i kroppen att vara på sociala medier på samma sätt som jag brukar. Det kommer komma en vardag igen och jag kommer att bli lika aktiv. Men nu behöver jag bara lite tid.
Nu är jag i alla fall tillbaka i Stockholm och i morgon kommer jag starta veckan med ett möte tillsammans med Jennie som jag driver “Point Media” tillsammans med.
Nu ska jag se film och försöka slappna av.. Denna söndag har varit allt annat än enkel och bra. Känner mig helt slut i kroppen efter lite sömn och mycket tårar. Men så snart så… Snart kommer saker att bli bra. Jag vet det.

Ha en mysig söndag nu. Puss och kram

Älskar denna kappa <3 Så vintrig och så gosig

2 thoughts on “Tillbaka i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *