Bloggflöde

Tips på julklapp till mamma

Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Julklappen.se

Hej läsare 🙂

Idag är det redan den första oktober. Tiden går så galet snabbt så därför tänkte jag börja tipsa er om julklappar. För snart är vi där, stressade som tusan med noll ideér på vad vi ska köpa till vår familj och vänner. Det är ju så skönt att vara ute i god tid. Håller ni inte med mig? Slipp stressen i år och börja redan att handla julklappar nu.

Det är två saker som kommer vara annorlunda för mig under julen i år. För det första så kommer jag att fira jul hemma i Sverige för det andra handla alla julklappar online hemma ifrån soffa. Dessa två saker beror helt och hållet på Corona – pandemin som ännu håller i sig. Men sen måste jag ju också erkänna att det ska bli galet mysigt att bara få vara hemma och tillåta sig själv till att shoppa allt online.

Men nu till mina julklappstips. Jag har hittat till en site som säljer så passande julklappar till lilla mamma. Sidan heter julklappen.se och jag blev så såld på deras prylar. Dem har saker för alla, verkligen alla. Men eftersom att mamma är svårast att köpa julklappar till så brukar jag börja med henne. På siten kan man hitta all ifrån upplevelser, till spa- produkter, köksutrustning och hel del andra saker. Dem har alltså samlat allt det bästa som en mamma kan tänkas önska sig.

Har ni börjat fundera på julklappar än och vad ni ska köpa till era nära? Eller är ni dem som alltid går till  varuhusen den 23:e december och handlar allt på en gång? Jag är väl en blandning av dessa två haha. Hur som helst så kommer du med största sannolikhet att hitta bra julklappar till mamma med mitt tips 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *