Tipsar om riktigt bra hårprodukter

Tipsar om riktigt bra hårprodukter

Inlägget är i ett betalt samarbete med Ohairo

Hej underbara ni!

Jag har fått äran att testa två för mig helt nya produkter från Ohairo. Ohairo är ett relativt nytt spännande varumärke inom hårvård. Jag har testat varumärket i en månad drygt och jag är positivt överraskad av de resultat jag fått på så kort tid. Att få ett friskt, hälsosamt och starkt hår är inget som skaffar sig över en natt. Ett långt, friskt och tjockt hår börjar i hårbottnen och det har varumärket Ohairo tänkt på.

Innan jag går vidare med mina tips vill jag ge er en rabattkod hos Ohairo.
EMMAJENNIE20 ger er hela 20% rabatt på ett köp. Så passa på!!

Shoppa hos Ohairo här <– klick

Hårbottenhälsan är en viktig del för hårets välmående

Hårbottenhälsa är en viktig faktor för att upprätthålla friskt och glänsande hår. En hälsosam hårbotten lägger grunden för att håret ska kunna växa och behålla sin styrka och elasticitet.

Här nedan följer några tips på hur du kan  få din hårbotten att må så bra som möjligt

  • Använd dig av ett shampo som djuprengör och detoxar din hårbotten. Genom att detoxa, exfoilera, lugna och balansera hårbotten regelbundet så kommer håret få ny kraft att växa sig starkare och bli längre. Ohairo har tänkt till när det kommer till ingredienser då deras shampoo innehåller aktivt-kol för att rengöra hårbotten ordentligt. Deras Hair Growth kit kan jag varmt rekommendera.
  • Tvätta håret regelbundet: Det är viktigt att tvätta håret regelbundet för att få bort smuts och överflödig talg från hårbotten. Detta hjälper till att hålla porerna rena och minska risken för inflammation och irritation.
  • Undvik att använda för mycket stylingprodukter då dem kan täppa till hårbotten och orsaka inflammation och irritation. Försök att använda så lite produkt som möjligt eller välj produkter som är snälla mot huden.
  • Massera hårbotten. En huvudmassage kan hjälpa till att öka blodcirkulationen till hårbotten och stimulera hårsäckarna. Massera försiktigt hårbotten i cirkulära rörelser i några minuter varje dag. Ohairo har en perfekt borste man kan använda. Tips, använd den redan i duschen!
  • Återfukta med en hårinpackning! Ohairo har en hårinpackning som är guld. Denna kan man applicera i både hårbotten och i längderna på håret. Den gör håret silkeslent och glansigt utan att tynga ner det.

Att ta hand om din hårbotten är en viktig del av att upprätthålla friskt och glänsande hår. Genom att följa de ovanstående tipsen kan du främja en hälsosam hårbotten och ett vackert hår. Jag kan varmt rekommendera paketet Hair Growth Kit från Ohairo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *