Vintern gjorde en rejäl come back

Jag skulle aldrig sagt att jag hade vårkänslor, för idag vaknade jag och Leonard upp till en rejäl snöstorm.. Livia sov sig igenom den då det var hennes tur att ta sovmorgon hehe. Vi hade i alla fall bestämt oss för att ta oss ut på stan och det hemska vädret ändrade inte våra planer! Jag ville gärna till Odenplan för att strosa lite i mina favorit vintage-butiker. Jag har speciellt en butik där som jag är så förtjust i. Butiken säljer handplockade plagg från det tidigare seklets alla årtal och jag blir ju helt lyrisk därinne. Jag har köpt så mycket fint hos dem. Butiken heter ”old Touch” om nu är sugna för att kika förbi.

Efter lite Påsk-shopping så blev det lite fika tillsammans. Det är ju så våra lördagar brukar spenderas. Leonard somnade ”på fikan” och jag Livia passade på att promenera bort till Drottninggatan och H&M home där jag hade siktat in mig på en vas. Och Yes, den fick följa med hem. Den är helt fantastisk. Det är väl snarare en urna än en vas, men jag ska visa er.

Nu ska vi kolla serier här hemma. Kramar

Jag var klädd i en vårig färg idag. Ville liksom trotsa vädret! topp här <– klick (adlink)

Fick släpa en hel del shopping hem. SNART KÖRKORT och då slipper jag släpa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.