Tre generationer på stan

Hej bästa ni <3
Idag har jag haft en sån där supermysig ”mamma-dag” tillsammans med min lilla son och min mamma. Vi har promenerat så långt, fikat och shoppat. Jag har visat mamma mina absoluta favoritområden här i Stockholm. Områden som jag hoppas vi kommer bo i snart. Vi kikar och kikar på olika lägenheter, men vi har inte bråttom någonstans. I dag bor jag, Livia och lilla Leonard på 86 kvadratmeter så vi är inte direkt trångbodda. Efter promenad på runt Östermalm och Strandvägen hoppade jag in på Svenskt Tenn och köpte en födelsedagspresent. Livia fyller ju snart 30 år och jag har planerat inför hennes födelsedag så länge. Jag hoppas så att hon kommer bli nöjd.  Jag har ju lite press på mig då hon gjorde min 30-årsdag till en av dem bästa i mitt liv.
Efter shoppingen på Svenskt Tenn gick vi vidare till barnbutiken Livly, här blev det givetvis också shopping. Men denna gång till Leonard. Efter detta blev vi så sugna på fika och lite gott i magen så då gick vi till Thelins på Nybrogatan.

Väl på fiket bestämde sig sonen för att lägga ett lass som heter duga. Utan något som helst skötbord på fiket så fick vi lov att byta en stinkande bölja i vagnen. Damerna runt omkring rynkade på näsan, men jag hade inget annat val än att byta i vagnen. Toaletten låg på övervåningen och här kom man knappt in som enskild person… Nåja! Nu har jag klarat av det också 🙂 Tacksam för gullig cafépersonal.

Älsklingen i nya kläder från Livly. Detta fins set har han fått av min fina vän Jennie  Mommo <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.