Bloggflöde

Trygg barnpassning med hjälp av My Nanny

-Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med MyNanny.se

Hej raringar!
Jag vet att jag har en hel del av mina blogg-läsare har barn, så här kommer ett tips riktat till er 🙂 I detta inlägg ska vi faktiskt prata om barn och barnpassning. Vad finns det egentligen för alternativ när det kommer till barnpassning? I detta inlägg ska vi i alla fall ta upp en av dem alternativ som jag tycker känns tryggast, smidigast och hel klart bäst. My Nanny hjälper er att lösa vardagspusslet på ett tryggt och smidigt sätt. De finns där när du behöver hjälp, alla veckans dagar.

Varför vill jag tipsa er om just My Nanny? Jag har ett flertal vänner och bekanta som haft det kämpigt med att få ihop sin vardag, men sedan dem tog hjälp av barnpassning via MyNanny har den biten löst sig. De säger själva att just detta företag är otroligt tryggt då alla barnvakter går igenom intervjuer, tester, bakgrundskontroller och utbildningar. Sedan utbildas alla barnvakter hos My Nanny inom säkerhet, HLR och pedagogik. Detta tycker jag är så bra och inget man ska ta som en självklarhet när man kikar på andra siter som erbjuder liknande tjänster.

Den dagen jag och min partner får barn kommer kommer vi definitivt ta hjälp av detta företag. Jag vet hur svårt det kan vara att få ihop hämtning, lämning, skjutsa barnen till deras aktiviteter och själv kunna arbeta. Sedan ska ens hushåll skötas med städning, matlagning och så vidare. Tryggheten går först när man lämnar ifrån sig sina barn och med My Nanny kan man verkligen känna sig trygg.

My Nanny finns över hela Sverige och erbjuder barnpassning på kvällar och helger i både städer och på landsbygden. Den barnvakt ni erbjuds väljs ut för att matcha er familjs behov och schema.

Gå in på MyNanny och läs mer om vad dem erbjuder och skicka en förfrågan om ett prisförslag redan idag 🙂 My Nanny löser ert livspussel på det bästa och tryggaste sättet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *