Bloggflöde

Fredagsmys på ön

Hej raringar <3
Jag hade en sån fin fredag här hemma på ön! Jag jobbade, pysslade lite hemma och sprang lite ärenden i fältöversten. Stockholm är så otroligt lugnt och människorna som åkte Tunnelbana med mig i så kallad “rusning” kunde jag räkna på en hand. Läskigt, men också bra såklart. Bra att människor tar sitt ansvar. Mat och diverse saker måste man ju ha och jag har varken bil eller körkort så därför är det ett måste för mig att åka tunnelbana. Jag är inte i någon riskgrupp, men jag iakttar ändå största försiktighet, såklart. Alla stora evenemang och happenings har jag själv bokat av då det inte är ett bra läge nu.

Efter gårdagens bestyr på stan åkte jag och hjärtat hem för att fixa med lite grejer. Sen kom Sandra på besök för middag, lekar och häng. Jag älskar sällskapsspel och lekar. Jag kanske inte är så bra på det, men jag skulle inte säga att jag är en dålig förlorare för det hehe.

Rödvin, oliver och middag.

Kanske det mysigaste man kan göra en fredag. Soffhäng hemma <3 Finns typ inget som slår grekisk salladjag innan och efter mat hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *