Twistshake mattermos

Twistshake mattermos

Inlägget är i ett betalt samarbete med Twistshake 

Hej bästa läsare!
I detta inlägg måste jag få lyfta ytterligare två favoritprodukter som vi hittat hos Twistshake. Jag vet att ni ÄLSKAR när jag tipsar om barnprodukter och detta företag är särskilt uppskattat av er. Så roligt tycker jag 🙂

Leonard har börjat dricka så mycket mer vatten sedan vi började med Twistshake ”straw cup” som vi numera har i alla färger haha. Dessa muggar har en bred hals och stor öppning som gör det enkelt att fylla på med vatten med också för att diska dem. Alla delar går att plocka isär för att diskas antingen för hand eller i diskmaskinen. Vi är supernöjda. Samtliga flaskor som säljs hos dem är BPA-fria.

Twistshake mattermos

Den andra produkten som jag måste få tipsa om er idag är Twistshake mattermos. Dessa är så fantastiskt bra. Det är faktiskt så att vi alla i familjen har en egen. Jag har en grå, Livia en svart och Leonard en rosa. Sked ingår! Vad ska man ha en sån här mattermos till då tänker ni? Dessa är perfekta när man ska på utflykt. Man kan förvara både varm och kall mat i dessa. Maten håller sig varm i timmar och kall mat håller sig fräschare längre. Vi brukar stoppa ner plock till Leonard som gurkstavar, morötter och äppelbitar. När vi ska vara iväg längre så använder vi termosen till varm mat. Vi tycker att dessa är superbra! Termosen har ett smart handtag. Materialet är rostfritt stål och dessa bör diskas för hand.

Om ni inte testat dessa två superprodukter kan jag varmt rekommendera dem <3

Med koden 30EMMAJENNIE får ni 30% på precis ALLT inklusive rea. 

Shoppa termos och flaska här <—

 

Jag är så glad över att Leonard börjat dricka mer vatten. Älskar verkligen flaskan!

Twistshake mattermos Så fina färger. Vilken är er favorit? Twistshake mattermos

Läs mer: Twistshake träningskit 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *