Twistshake träningskit

Twistshake träningskit

samarbete

Jag måste få så slå ett slag för Twistshakes nyhet, nämligen deras träningskit. När produkterna var live på sidan var jag inte sen med att beställa hem dem och jag är så glad över att jag gjorde det. Twistshakes träningskit har verkligen gjort det lättare att träna hemma!

Twistshake träningskit

Jag tänkte att jag skulle skriva ett Twistshake träningskit omdöme till er som är sugna på att beställa hem ett likadant. Som jag skrev ovan är ja så nöjd. Efter en långa graviditet och förlossning så har jag inte kommit igång att träna på gym än. Tiden finns inte då jag är hemma alla dagar med Leonard. Därför blev jag så glad när jag såg att Twistshake släppt träningsredskap till ett mycket bra pris. Livet med små barn är verkligen hektiskt och egentid är sällsynt…Med Twistshakes träningskit får man allt som behövs för att kunna träna hemma. Grejerna tar ingen plats och det är ett så stort plus.

Twistshake har upp till 70% rabatt på hemsidan via min länk ovan får du 20% EXTRA på allt. KOD: 20EMMAJENNIE – gäller via länken (klick)

Twistshake träningskit innehåller

• En beige fin och rymlig träningsväska med praktiska fickor. Väskan har ett bärhandtag samt en avtagbar axelrem för optimal komfort och enkel användning.

• En 500 ml matchande vattenflaska av högkvalitativt rostfritt stål.

• En 4 mm tjock, halkfri superfin yogamatta i dubbla lager tillverkad av ett supermjukt, lättviktigt material.

• En yogaboll – som blir helt platt när man tar ur luften.

• Två träningsband av naturgummi i motstånden light och medium. Banden passar perfekt för uppvärmning, rehabilitering och stretching och kan användas för träning av både över- och underkroppen. En stor favorit hos mig!! Sambon älskar dessa.

• Tre träningsband av tyg i motstånden light, medium och heavy. Banden hjälper dig att förbättra styrka och flexibilitet och kan användas för träning av både över- och underkroppen.

•En mesh-påse kommer också med kitet så att du enkelt kan ta med dig banden dit du vill.

•En pump så att du kan blåsa upp yogabollen

Kom ihåg att ta det lugnt med träningen om något inte känns bra i kroppen. 

Ett annat tips är att spana in trendrehab. Detta är ett varumärke inom massage och hemmaträningsprodukter. TrendRehab är ledande butik inom hälsa, massage och friskvårdsprodukter. Du hittar Trendrehab rabattkod <– här klick

  Twistshake träningskit Twistshake träningskitTwistshake träningskit

Läs mer: twistshake barnstol 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *