Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment

Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment

Inlägget är i ett betalt samarbete med Under Your Skin

Jag har så länge jag kan minnas haft en torr, stramig och fjällande hårbotten. Det har varit oerhört jobbigt, speciellt när jag var i tonåren. Jag har testat allt från hemmakurer till dyra varumärken som lovat guld och gröna skogar. Men inget har hjälpt. Jag har i perioder upplevt att hårbottnen varit mycket bättre, då oftast på sommarhalvåret. Jag är nu så glad över att jag fått bukt på min strama och irriterande hårbotten och det är tack vare Under Your Skin och deras fantastiska nyhet ” Sensitive Scalp Treatment ” 🙂 I detta inlägg ska jag berätta mer om just dessa produkter.

Med min kod emmaj20 får ni 20% på allt hos Under Your Skin.
Shoppa här <– klick

Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment

Många använder idag shampoon med straka kemikaler som bland andra sulfater, parfymer och alokohol. Detta är det värsta tänkabara för din hårbotten. För att bibehålla en god hårbottenhälsa rekomenderar jag er att ta en kik på ingridienslistan på era produkter. Sensitive Scalp Treatment är helt fria från alla dessa bovar till ingridienser och innehåller inga uttorkande kemikalier. Istället är produkterna fullproppade med naturliga ingredienser som exempelvis Rose Bay, Pink Berry och svenskt havre. Detta är ingridienser som återfuktar och balanserar din hårbotten på djupet. Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment riktar sig till dig som har mjäll och / eller torr hårbotten 🙂 Det fungerar även finfint för dig som har känslig och irriterad hårbotten.

Kitet innehåller 

  • Scalp Treatment Shampoo. Massera snällt i hårbotten och sedan skölj. Gör detta 2 gånger.
  • Scalp Treatment Conditioner. Balsamet ska masseras in i både längder och hårbotten. Skölj efter 1-5 min.
  • Scalp Treatment Serum. Serumet appliceras i hårbotten dagligen. Masseras in och ska inte sköljas av.

Samtliga produkter i kitet är oerhört dryga då de är så koncentrerade. Många shampoon är fyllda med vatten och tar slut betydligt snabbare än detta. Med det sagt så är detta kit en investering. Snälla produkter för både dig och miljön är det enda rätta tycker jag 🙂 Jag är så oerhört nöjd med detta kit och jag vill varmt rekomendera det till alla känsliga hårbottnar där ute. Detta kit fungerar för att lindra mjäll och torr hårbotten.

Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment blir ditt för endast 636 kornor med min rabattkod 🙂

Under Your Skin, Sensitive Scalp TreatmentSå tacksam för denna trio <3  Under Your Skin, Sensitive Scalp Treatment Denna är dunder!

Läs mer: Under Your skin Baby Kit

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *