Under your skin Baby Kit

Under your skin Baby Kit

I ett betalt samarbete med Under your skin 

Hej läsare! Jag vet att det är många där ute som är nyfikna på hudvård till barn. Det är så svårt att veta hur man tar hand om barnets och bebisars hud på bästa sätt. Jag har under drygt ett års tid använt Under your skin Baby Kit och jag är väldigt nöjd med dessa. I detta inlägg ska jag berätta mer om produkterna i kitet. Vår son ÄLSKAR att bada så vi måste verkligen vara noga med återfuktning och dessa produkter gör jobbet! Vi har nu även börjat introducera detta kit till vår nyfödde son. Fungerar toppen. Oljan är magisk!

Under your skin Baby Kit omdöme

Det vi gör när vi tappar upp ett bad till Leonard är att vi häller i några droppar av  Under Your skin ”Baby oil”. Denna fantastiska olja är berikad med argan och solrosolja. Två ingredienser som boostar huden med fukt och näring. Jag tycker att denna olja är perfekt att ha i badet som ett extra skydd mot uttorkning. Oljan går även fint att ha som en massageolja.

Väl i badet tvålar jag in Leonard med Under your skin ”Baby Wash”. Även denna är boostad med återfuktande och lugnande ingredienser som tar hand om den känsliga huden. Denna går även att använda för att tvätta håret. Vi älskar denna rengöring då den är så snäll. Den varken svider eller irriterar ögon eller hud.

Efter badet boostar vi Leonards hud med en massa fukt. Då använder vi oss av Under Your skin ”Baby Cream”. Denna masserar vi noggrant in i huden innan vi sätter på honom kläder. Krämen innehåller bland annat mandelolja och solrosolja som är fina ingredienser. Krämen sjunker snabbt in i huden och gör den så len.

Jag tycker att det är extra viktigt att försöka undvika starka kemikalier och parfymer till dem små. Barn och framförallt bebisar har oftast mycket känslig hud. Därför kan jag varmt rekommendera Under Your skin Baby Kit som innehåller noggrant utvalda ingredienser. 

Kitet innehåller Baby Oil 250 ml, 250 ml Baby Wash & 250 ml Baby Cream

Produkterna ekologiska och därmed helt fria från artificiella färger, parfym, mineraloljor, SLS, SLES och andra kemikalier

Med min kod EMMAJENNIE20 får ni 20% på allt hos Under Your skin 

Shoppa Under your skin Baby Kit <– klick

Under your skin Baby Kit Helt fantastiska produkter

Under your skin Baby Kit Under your skin Baby Kit Leonard var knappt två år när vi introducerade dessa produkter för honom 🙂

Under your skin Baby Kit

Nu snart tre år med lillebror 🙂
Lika nöjda med produkterna då som nu 🙂

Läs mer: under your skin recension 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *