Update från tåget

Underbart är kort, eller vad är det man brukar säga? Helgen har bara swishat förbi ännu en gång. Men vi har haft det så mysigt de senaste dagarna. Det har varit ett smärre kaos hemma hos mamma med en massa barn, hund och människor. Men så himla mysigt ändå.
Igår kväll sent som sjutton (för att vara oss) bestämde vi oss för att kila ner till nöjesfältet. I samband med den årliga marknaden kommer det även karuseller som erbjuder en massa karuseller för både små och stora barn (läs vuxna) haha. Vi ville spela på chokladhjulet och samtidigt visa Leonard all spännande belysning. Han som så många andra småbarn älskar ju lampor. Detta var en sådan upplevelse för honom. Och vet ni vad? Vi vann en jättevinst, den stora Marabou-kartongen. OM vi blev glada.

Nu sitter vi på tåget hem till Stockholm. Men om bara några veckor åker jag och Leonard tillbaka till Arvika för en lite längre vistelse. Det ska bli mysigt och jag längtar redan! Leonard har blivit så stor på bara några dagar tycker jag, han utvecklas så hela tiden. Varje dag är det något nytt som han visar oss.

Nu är det dags för fruktstund på tåget. Vi har med massor av små snacks till oss alla. Bästa tidsfördrivet.
Ta hand om er, kram!

Min lillasyster och mamma var också med ner till nöjesfältet

Så nyfiken på allt ljus

Lite snacks på tåget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *