Resor

Update landet

Jag uppskattar verkligen denna tystnad, avkopplande miljö och att inte tänka på vad klockan är. Hemma är det så himla lätt för mig att bara plocka fram datorn och jobba. Jobba för att det är så roligt. Men kroppen behöver verkligen bara stänga av allt som heter jobb ibland. För att jag ska lyckas med det så måste jag komma hemifrån för att byta miljö. Här har vi gjort allt så spontant, utan planering och utan att titta på klockan. Det är faktiskt himla skönt och något jag måste bli bättre på hemma. Man behöver inte planera allt i minsta detalj.

Kvällarna här på landet spenderas med grillning, mys framför brasan i den öppna spisen, god mat och en massa prat. Vad jag älskar att vara här. Kunde inte ha önskat mig en bättre Kristi Himmelsfärdshelg.

Idag går jag och magen in i vecka 25 och det betyder att 60% av graviditeten är gången 🙂 Det kommer att komma en update om graviditesveckan som varit.
Njut av kvällen nu kära ni. Det ska jag göra.

Älskar digFrån loppis till antikbutiker. Jag har gått loss

Dessa tre var jag så överlycklig över att jag hittade. Det är något med gamla almanackor.fina skärgården Så mycket mys i detta hus Ett favoritspelKorv är godast att grilla

Kyckling och rotfrukter. Så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *