Gravid

Gravid vecka 24

Hej och hå vad snabbt allt går. Jag känner nästan att denna graviditet bör pausas för än är vi inte redo för bebis. Jo det är klart att vi är <3 MEN vi skulle behöver fixa så mycket innan den kommer. De senaste veckorna har bara rusat iväg och igår gick vi in i vecka 25. Nu är det dags att summera föregående vecka.

Gravid vecka 24

Näsan har blivit allt värre 🤣 Jag kan inte andas… speciellt inte på nätterna. Älskling säger att jag även har börjar snarka haha! Denna vecka sägs det att jag borde ha känt honom varje dag, men det har jag verkligen inte gjort. Jag antar att detta är så olika och individuellt från graviditet till graviditet. Jag märker att han är allt lugnare de dagar jag håller igång och rör på mig mycket. Det kanske är så att man “vaggar” sin bebis till söms när man rör på sig? Hur som helst känns det så tryggt att bebis har stora chanser att överleva OM han skulle titta ut nu.
I denna vecka har jag investerat i stödstrumpor. Känns bra att börja använda det nu då jag märkt en svullnad i mina vader. Det är ju inte ett jättesexigt plagg, men kan det hjälpa mig så kommer såklart att använda det. Vi köpte även en garderob / skåp till bebisens rum. Det blev så fint och vi är så nöjda

Gravidmage vecka 24

Gravid vecka 24 symptom

Nya symptom för denna vecka är en fruktansvärd halsbränna. Det känns verkligen som att det brinner i min hals emellanåt. Väldigt jobbigt, men som tur är finns det bra tuggtabletter som hjälper.
Nästa vecka hoppas vi på att bebis visar mer aktivitet inifrån magen <3

Läs mer: Gravid vecka 23 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *