Bloggflöde

Utsikt ifrån Strandvägen

Hej finisar <3
Klockan slog precis 17:30 och jag är nyss hemkommen efter en hel dags jobb på Östermalm. Jag och Jennie har startat lite nya projekt, jobbat på vår hemsida, fotat lite samarbeten och ätit lunch ifrån Broms Karlaplan. Jag åt (kors i taket köttbullar) jag blev så sugen på köttbullarna ifrån Broms. Det är något speciellt med dem.
Efter jobbet traskade jag förbi Fältöversten för att köpa bubbel och vin. Jag och tjejen ska ha date-night här hemma ikväll, så lyxigt på en torsdag 🙂 Alla dagar är i och för sig lyxiga tillsammans med henne.
I morgon fortsätter vi på samma date-tem då vi ska på “hamam-spa” tillsammans. Ser så mycket fram emot det. Ska berätta allt om denna upplevelse i morgon.

Ni får ha en fin kväll underbara ni <3

Min klänning som jag hade på mig igår kommer ifrån Bubbleroom (klick). Med min kod emma10 får ni hela 30% rabatt. (adlink)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *