Bloggflöde

Behöver du en privatlärare?

-Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med Allakando

Hej fina läsare 🙂

Ibland är det svårt att få vardagen att gå ihop, speciellt om man har flera sysselsättningar, barn och träning att få ihop. När jag pluggade till Marknadskoordinator jobbade jag halvtid i butik, jag jobbade också 100% med mina sociala kanaler samtidigt som jag studerade på 100%. Ens tid är ju begränsad och i period var jag tvungen att prioritera och tyvärr sattes skolan i kläm och jag fick kämpa extra hårt för att klara utbildningen. I dessa tider hade jag önskat att Allakando fanns och kunde hjälpa till med mina studier. Allt hade blivit så mycket lättare då. Motivationen hade funnits och jag hade definitivt upplevt allt enklare.

Allakando erbjuder dig läxhjälp anpassad för dig. Dem hjälper i alla ämnen, i alla olika åldrar och nivåer. Dem erbjuder sina tjänster i hela Sverige och är bland annat stora på läxhjälp i Stockholm, Göteborg och Malmö. Denna typ av stöd kommer garanterat att stärka dina betyg, motivation och studieteknik. Jag hade verkligen behövt detta stöd under min högskoletid. Dem som tar hjälp av Allakando kommer med största sannolikhet att nå sina studiemål. Man kan börja med en prova-på-lektion om man är sugen. Dem erbjuder läxhjälp både online och i hemmet.

Hur gör man för att komma igång med läxhjälp av Allakando? 

Man börjar med att få berätta om sina behov inför läxhjälp. Kontakta Allakando på 0774 – 21 88 00
Det andra steget är att Allakando väljer ut en passande lärare. Dem handplockar en läxhjälpare som passar din personlighet och dina mål. 

Det tredje och sista steget är att prova läxhjälpen. Du får träffa dina handplockade privatlärare för en gratis prova på lektion, helt utan någon bindning att fortsätta med tjänsten.

Testa Allakando – Läxhjälp som ger resultat. Om du är nyfiken på tjänsten och vill läsa mer så besök deras sida (klick)  🙂 Här finner du all information som du behöver.

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *