Vab-syssla

Hej vänner!
Jag och Leonard började veckan med Vab. Inatt började han hosta förskräckligt och jag tyckte så synd om honom. Han kom inte till ro alls under natten, men på morgonen så vaknade han ändå pigg med massa energi. Vi började dagen med att åka och hämta MASSA paket. Vi har beställt en massa till bebis, sådant man måste ha. Bland annat en ny bilstol och liknande. Vi åkte därefter vidare till mataffären där vi veckohandlade en massa god mat. Leonard hjälper till och är så duktig. Det känns som att hans 2,5 årstrots jag skrivit om tidigare har lugnat sig en gnutta hehe (men jag ska inte ropa hej än…)
När vi kom hem igen blev det en nap för både mamma och Leonard, SÅ skönt.

Jag hade tänkt mig en heldags administrativt jobb idag, så blev det inte och så kan det bli ibland. Jag kan inte skicka ett hostigt barn till föris. Det är TUR att jag är egenanställd för jag känner ingen stress över att jag ”sviker” mina kollegor när jag behöver vabba så mycket. Jag har behövt vara hemma en del med honom i början på året om man säger så.

NU ska vi öppna vårt Doona babyskydd. Jag är SÅ taggad på det. Ni ska givetvis få en recension sedan när vi testat den.
Njut av eftermiddagen nu. Stor kram

I mina mått mätt så är jag väldigt stor nu och jag fick såna värkar påväg till garaget förut.  Det lugnade sig som tur var och vi kunde åka iväg.

Det blir några kaffe per dag om man säger så… Leonard och jag har köpt en klänning till hans vän. Men innan vi slog in den ville han prova den själv. Lillen älskade den. Visst är den fin?

  liten kille som lekte påväg till garaget, därav lite lortig hehe

mammas älskling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *