När inget längre passar

God morgon gullisar!
Leonard har blivit allt sämre och inatt kom febern, stackars liten! Det värsta som finns är att se ens barn sjuka. Trots febern är han ändå rätt pigg och det är jag tacksam för. Han får vara hemma med mig ytterligare ett par dagar innan det är dags för föris igen. Vi har försökt sova på lite olika ställen och rum inatt, men det har svårt att komma till ro haha. Jag är ju INTE så smidig längre och att sova sked i soffan gick inte om man säger så.

Det är fasen svårt att klä sig nu och har varit ett tag… Jag har i ett par veckor gått i Livias garderob eftersom hon ofta bär overzied kläder så har vissa passat mig. Jag vill helst inte köpa så mycket gravidkläder så jag har fått vara kreativ med det jag har här hemma. Stora töjbara kjolar, klänningar och mjuka byxor har fungerat toppen. Men nu börjar jag tänka framåt också. OM amning fungerar med bebis så vill jag ju gärna amma, i alla fall ett tag. Du tänker jag att skjortor, omlotttoppar och omlottklänningar kommer vara ett bra alternativ för mig.
Dessa skjortor här nedan ÄLSKAR jag och är helt nya i min garderob. De kommer från Boomerang och jag ser så mycket fram emot att bära dem som ”man ska” när bebis kommit. Perfekt plagg för amning. Jag passade även på att klicka hem en fantastisk stickad tröja som fungerar hur bra som helst även nu. NÖJD!

Ni hittar alla plagg ni ser nedan hos Boomerang. Missa inte vårnyheter hos Boomerang (klick) – adlink

Nu ska jag ha en heldags mys med lilleman här hemma. Vi ska göra det absolut bästa av dagen.
Ha en underbar tisdag kära ni.

Hur fin är inte denna klassiska skjorta? Jag älskar den. Kvalitén är underbar!

  Skönaste och den mest klassiska tröjan i min garderob just nu. En härlig ny vårfärg och en klassisk i marin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *