vad är turistdiarré?

vad är turistdiarré?

Inlägget är i ett betalt samarbete med Meds apotek

vad är turistdiarré? Turistdiarée är vanligt och drabbar många människor vid utomlandssemestrar. Der är större risk att du drabbas av dålig mage i länder som tillhandahåller livsmedel på ett sämre sätt också länder med dålig vattenrening kan ge dig dålig mage. Det finns dock tips att ta till som gör att du har mindre risk för att drabbas av just turistdiarée.

Så minskar du risken att drabbas av turistdiarée

Jag har rest extremt mycket i mina dagar och jag har aldrig (peppar peppar ta i trä) ALDRIG blivit magsjuk under mina semestrar. Jag har då varit i många länder som inte har bra hygien. Det du kan göra innan du reser är att preppa din mage och tarmar med kosttillskott.

Jag har använt mig av Meds egna kosttillskott som heter ”MEDS Mjölksyrabakterier 90 kapslar”. Dessa kapslar hjälper dig mage att upprätthålla och bibehålla en hälsosam tarmflora. Kosttillskotten bidrar till att balansera tammikrobiotan som är viktigt för ett starkt immunförsvar och ett hälsosammare matsmältningssystem. Jag brukar ta dessa kosttillskott 4-5 dagar innan jag reser och fortsätter att äta dem under hela resans gång.

Har du drabbats av turistdiarée – så lindrar du besvären

Har du drabbats av dålig mage under resan så finns det tips att ta till som lindrar besvären. Det finns medicin som hjälper om du drabbats av lös mage. Den medicin stoppar din diarré tillfälligt. Denna typ av medicin är bra att ha med sig på redan för hur föreberdd man än är så kan oturen vara framme. Jag har köpt medicinen ”Dimor” som finns på MEDS. Denna medicin är ett receptfritt läkemedel som behandlar och tillfälligt stoppar diaréen.

Det är även bra att få i sig mycket vätksa om man drabbats av turistdiarée. Kroppen förlorar mycket vätska vid diaréer och då kan det vara bra att tillsätta vätsekeersättning som Resorb. Tänk på att små barn är mycket känsligare för en eventull vätskeförlust

Shoppa hos MEDS här 

vad är turistdiarré?Här kan du köpa mjölksyrabakterier (klick) / Här kan du köpa Dimor (klick)  Passade på att lägga en STOR order hos Meds. Köpte en massa nödvändigheter till Leonard som blöjhink, refill, salvor, plåster, en liten väska till vagnen, åksjuktabletter och mycket mer 🙂 Meds har verkligen allt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.