Påfyllning av Fillers och Botox

God morgon kära ni! 🙂
Måndag och påskveckan är här! Jag är så glad över det. Dels för att det snart är påsk och dels för att Livia har semester i två veckor. Känns så himla härligt. Vi ska bara passa på att njuta och ta hand om varandra. På fredag åker vi iväg tillsammans för att fira påsk, men mer om det lite senare!

Igår var det äntligen dags för mig att fylla på fillers i läpparna. Det var en evighet sedan jag gjorde det sist. Efter allt med pandemin och restriktioner så har det inte känts som en prioritet för mig. Men igår blev det äntligen av! Jag gjorde också botox i pannan, arga rynkan och kråksparkarna. Första gången i dessa områden faktiskt. Syftet med att jag gör botox är dels för min besvärliga huvudvärk, men också för att motverka rynkor. Än så länge har jag inte fått några så det är en väldigt bra tid för mig att förebygga. Det ska bli spännande att se hur det blir! Jag är väldigt nöjd med resultatet av läpparna 🙂 Ni sim följt bloggen och känner mig vet att jag gjort fillers i 12 år så det är inget nytt för mig. Många vet inte ens att jag gör fillers då det ser så naturligt ut!

Efter besöket på kliniken tog jag en taxi hem för att sedan åka iväg med familjen på utflykt. Det blev lunch och fika på Vattenverket här på Lidingö. Himla mysigt måste jag säga 🙂

Hoppas ni hade en bra helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *