Allmänt

Vad gör en vän EN BRA VÄN?

Jag har tre personer personer i mitt liv som jag skulle vilja kalla mina absoluta bästa vänner och de är Amanda, Maria och Charlotte. Dessa tre är ALLT. Hade jag inte haft dem hade mitt liv inte varit något. Vänner är ju den familj man själv väljer♥ Jag tänkte ge ett inlägg till mina tre bästisar och först ut är CHALLE♥

Jag och Challe träffades första gången på en queer-klubb i Stockholm hösten 2012. Challe jobbade som en värdinna där och jag tyckte alltid att hon såg så snäll, glad och trevlig ut. Jag minns att vi småpratade lite då och då. Samma höst bjöd jag hem henne till mig på “ung och bortskämd-fest” tillsammans med Maria ö. och på denna väg är det… Jag fattade tycke för denna människa direkt. Hon är lika känslig (positivt att vara det), snäll, social omtänksam som jag är. Jag kände mig trygg med henne på en enda gång. Vi blev alltmer tighta och det var under Flator-inspelningarna (som min andra bästis Maria är skaparen av) som jag ville kalla Challe för MIN bästis. Under åren har vi haft så jäkla kul. Vi har skrattat, gråtit och tagit oss igenom livskriser och otroligt tuffa stunder. Vi har alltid funnits där för varandra. Jag hoppas och tror att Challe alltid kommer vara i mitt liv. Får jag bestämma så vill jag alltid kunna kalla henne för min bästa vän, livet ut.

Challe har verkligen allt jag någonsin önskat hos en vän. Jag känner att jag kan dela de mest positiva sakerna med henne men också de mest jobbiga. Hon finns alltid där och stöttar!
Vänner växer inte på träd. Det är så svårt att hitta en BRA vän idag. Så dessa tre håller jag verkligen hårt i.
Vad är det då som gör en person till en BRA VÄN? Ja, det är precis det jag berättat här ovan 🙂
Jag har gjort slut med vänner som bara gav mig energi. Att våga göra slut med en vän är inte lätt, men behövligt. Då kan du lägga energi och fokusera på dem som verkligen är värd din tid. Tänk på vilka vänner som verkligen är värda att investera i.


Första bilden som togs på oss tillsammans. Januari 2013


I tidningen inför flator
Vi har stått på scener Sverige runt. Utomlands också såklart!! Vi har varit och spelat ett flertal gånger i London, Uttoxeter, Rovaniemi, Göteborg, Luleå, Stockholm med fler. Vilket äventyr!!    
Vi har varit på Gala tillsammans <3 
Dubbel lycka hehe <3  
Gig på west pride i Göteborg Vårt fantastiska hotell i Göteborg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *