Allmänt

Vuxenleksaker för par – Sinamatic

Nu närmar sig julen och ledighet med stormsteg och visst ser vi fram emot en massa tid tillsammans med sin partner? Det gör i alla fall jag.
Jag hittade den snygga sidan, Sinamatic som säljer billiga vuxenleksaker och sexiga underkläder på nätet. Jag fastnade direkt för sidan och jag kommer faktiskt att passa på att inhandla en hel del med sexleksaker till mig och min tjej. Det finns hur mycket sexleksaker som helst för par. Jag föredrar verkligen att använda leksaker tillsammans med min partner!

Sinamatic säljer allt ifrån doftljus, vibratorer, hjälpmedel och stavar. Sedan har dem en hel kategori där man hittar de bästa presenterna för både honom och henne. Jag slogs av hur billiga, men lyxiga produkter man kan hitta här. De har ju allt för en lyckad kväll om inte annat!
jag skulle vilja säga att Sinamatic är experter på vuxenleksaker för par som är nyfikna, aktiva och till dem som vill ha lite extra spänning i sexlivet. Det finns en uppsjö exklusiva vuxenleksaker för pare som är mode och trendmedvetna och mina favoriter är dessa:
Je Joue DUA  här (klick) – perfekt för dig som gillar att kontrollera eller att bli kontrollerad, oavsett var du befinner dig i världen 😉
Rocks Off Duet Här (klick) – Det omtalade ägget 😉 Detta ägg vibrerar med hjälp av trådlös fjärrkontroll. Kan användas för både stimulans av G-punkten men även som klitorisvibrator.
We Vibe Jive Här (klick) –  – appstyrd sexleksak för lek på egen hand eller tillsammans med din partner. Obegränsad räckvidd! Ett måste med andra ord. 
Dorcel Secret Vibe Här (klick)–  Ännu ett ägg. Detta vibrerande ägg används också med trådlös fjärrkontroll

Happy shopping läsare!!


Sponsrat inlägg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *