Bloggflöde

Vad gör man när himlen öppnar sig

Jag och M har precis kommit hem från en promenad kring våra områden. Hand i hand gick vi ut i hopp om att ta en höstig fika i solen på ett av våra favorit caféen i närheten av oss. Men vädergudarna missunnade oss. Vi han gå halva vägen innan himlen öppnade sig. Det var längesedan jag stod mitt i en sån här skur. Katastrof utan paraply. Vad kan man göra i såna här situationer? Ingenting. Vi skrattade och letade upp första bussthålsplats. Jag har lärt mig att inte sura över sådant man inte kan påverka. Det är liksom ingen idé. Det var bara att ta sig hem, slänga sig i duschen och börja om 🙂 Vi hann i alla fall knäppa några foton och köpa en gå-bort-present till dagens fest. Jag är nöjd ändå.

Nu ska vi laga någon lunch sedan ska jag rensa ur garderoben för att i morgon lämna säckar med kläder till myrorna.

Blus från Asos, kjol Filippa K, Glasögon Chimi och väska Gucci

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *