Bloggflöde

Några highlights från veckan

Hej vänner!
Nu tar jag helg efter en helt fantastisk dag (trots omständigheterna runt omkring). Solen lyser, jag är glad och känner mig pigg. Mitt hjärta och jag planerar myskväll ikväll och det innebär en massa serietittande, mat och annat gott. Om en liten stund ska vi gå till Ica för att köpa ALLT vi är sugna på. Det kommer bli en härlig blandning med andra ord 🙂 Idag hoppade jag lunchen vilket gjorde att jag vill äta allt. Inte bra i längden, men ibland gör jag så om det är fullt på agendan.

Några highlights från en något annorlunda och kämpig vecka kommer här nedan.
Ironiskt nog ser det inte speciellt kämpigt ut, men kom i håg att ni bara får se en gnutta av det som händer i mitt liv. Glasögon Chimi och Polo från Kappahl

The boss ladies hängde på en något stor Vepa på stureplan. Hur snygga?? Från en av veckans alla härliga luncher på Tures Bubbel Aw tillsammans med fina kollegor och kontorshunden :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *