Vad har Jen hittat på tro….

Ja det är mycket det… Idag har jag fått mycket gjort, känns otroligt skönt. Jag har bland annat skaffat årskort på SL (kan åka all lokaltrafik nu i hela länet), sen har jag varit inne på sats och besökt deras gym. Jag gillar sats, det känns som ett bra gym. På söndag ska jag dit och provträna och se hur det känns… Har även besökt ett annat gym i mitt område, men där hade de tyvärr inga gruppträningar så det får det inte bli! Annars då? Jo det är bara bra, går mina härliga promenader varje dag, men nu börjar min frusna kropp bli alldeles för kall så det ska bli så skönt att få komma in i värmen och träna. Har även tittat lite på fina träningskläder, det är kul! Idag var även syster här och hälsade på, vi gick lite på stan och avslutade dagen med ett mysigt litet gömt fik. Caféet där hade verkligen inspirerats av tidigare eras trender, närmre bestämt 70-tal! Plus i kanten för deras ekologiska tänk och hembak 🙂


Sen har jag hunnit med att inhandla lite kläder, resultatet har nu ovan… : )
Nu ska jag dricka en kopp kaffe sen blir det nog sängen ( ingen bra kombination, jag vet.. Sömn först sen kaffe, borde det vara heh…) God natt på er sen när ni ska sova. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *