Leonard

Vår första tid med bebis

Hej älskade läsare <3
Snart är bloggen tillbaka som vanligt. Jag vill först bara skapa en ny rutin tillsammans med min nya familj, Just nu är det lite lyxigt att få sitta ifred ett par minuter och blogga. Jag tror säkert att ni förstår det 🙂

Dagarna går in i varandra och det är svårt att skilja på natt och dag. Helt plötsligt är vår lilla son 12 dagar gammal. Jag är så trött, förvirrad och glömsk men jag kunde ändå inte vara lyckligare. Vi brukar säga “på morgonen är allt glömt” när nätterna varit jobbiga. För det måste jag ändå säga, nätterna är tuffa. Väldigt väldigt tuffa. Men det går.
Den senaste veckan har varit väldigt intensiv med mycket besök på barnavårdcentralen, efterbesök hos barnmorska, signering av papper på familjerätten och så vidare. Vi har även haft besök av våra absolut närmsta här hemma. Mormor och morfar på båda sidor har varit här, moster med fru och en bästa vän. Minst sagt hektiskt på en kort tid. Vår älskade Leonard har så fina människor omkring sig och det gör mig så trygg och lycklig.

När jag får lite mer tid så ska jag berätta allt. Min förlossningsberättelse, min upplevelse av kejsarsnittet, första tid med bebis och så vidare. Jag tänkte också skriva lite om hur det går till att bli juridisk mamma för den icke bärande föräldern. Det finns nästan ingen information om detta alls så därför tänkte jag ta upp det här 🙂

Fika- firande när mamma Livia blev juridisk förälder till Pelle <3

Det finaste jag har

Det har blivit en del promenader.

.. och besök på BVC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *